Könyvek

Egyedi textilkönyvek, lányoknak, fiúknak, kicsiknek és nagyoknak.


Könyvek 0-2 éves gyermekek számára:

A könyvek segítségül lehetnek a gyermek értelmi képességeinek fejlesztésében. Az értelmi képességek fejlesztése ebben a korosztályban a gondolkodás, a figyelem és az emlékezőképesség fejlesztésével valamint a gyermek kreativitáskészségének kialakításával valósítható meg .amihez kiváló eszközként szolgálnak a csendes könyvek, ahol a szülő egyénileg szabottan a saját gyermeke kedvenc témaköreinek, játékainak megfelelően válogathatja ki a könyvek tartalmát, ettől lesz minden könyv különleges és egyedi. 


Könyvek 2-7 éves gyermekek számára:

Ebben a korosztályban a finom mozgások fejlesztése, a manuális tevékenységek fontos szerepet kapnak. A kéz finom mozgásai nem velünk születtek hanem tanulhatók. Azok a kisgyermekek akik sokat és sokféle tevékenységre használják kezüket, ujjaikat, iskoláskorukban is könnyebben tanulnak meg szépen írni, tisztán és gondosan dolgozni. A gondolkodás fejlesztésére sok oldal található amivel fejleszthető a gyermek kombinatorikai, problémamegoldó képessége. Illetve a mindennapi dolgok, mint a cipőfűzés, kabát bekapcsolás, bal-jobb oldal tanulása az óvodára,  iskolára felkészítő játékos oldalak, amihez kiváló eszközként szolgálnak a csendes könyvek, ahol a szülő egyénileg szabottan a saját gyermeke kedvenc témaköreinek, játékainak megfelelően válogathatja ki a könyvek tartalmát, ettől lesz minden könyv különleges és egyedi. 


Borítók: 

A textilkönyveket a borító is egyedivé varázsolja, ahol a szülő szabadon választhatja meg mi legyen rajta, például a gyermek neve.